Dåligt med rapportering igen.....

Publicerat: 2017-05-29 Kl: 22:14:53 | I kategori: Allmänt

Ja till slut så blev det föl i alla fall och inte vilket föl som helst....Helt gudomligt hingstföl som redan fått sitt namn:
Ekelunds Zeus
4 fina höga strumpor bläs och gul....ska försöka lägga ut bild från min mobil.
Naturligtvis så lyckades hon lura mig igen....efter all den vakan så var jag fredagkväll säker på att i natt så...fast så säker har jag ju varit varje kväll.
Fredagkväll så passade vi på att grilla ville gå ner vid 8 tiden men  Sofia sa att Christina har precis fodrat så det är lugnt gick ner kort tid därpå och såg att hon ej ätit havre.
Lite svettig på halsen men det har hon tidigare år varit till och från ett par dagar för fölning. Till slut var det för kallt att sitta kvar så vi skulle gå in och ner -bara en sväng på toa....
När jag och Charlotte kommer ner så har han precis kommit ut han låg kvar i fosterhinnorna tur att det gick bra.
 
Så lycklig är jag att ha en mini Arro Bell.
 
På torsdag så är det dags för dräktighetsundersökning av Amis ska bli spännande. Jag börjar bli en riktig hästsamlare.....
 
Tittade nyss på nyheterna och vädret då säger de att vi har inga roliga nyheter om vädret. Det ska regna! Vad då inte roligt fattar inte folk i staden att det börjar bli kris på riktigt. Inget bete, inget foder och spannmålen växer inte det är vattningsförbud nästan överallt.
Har de missat på nyheterna att vi behöver en massa regn?
Så korkat.....
Vi kan ju alltid importera eller vad då?
God natt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0