Dagar med inspiration

Publicerat: 2017-10-27 Kl: 19:49:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Inspiration behöver man alltid. Att arbeta med det som man brinner för mest och att leva med sitt arbete dygnet runt kräver påfyllnad.
Som väl alla märkt så har vi varit mycket dåliga på att skriva på bloggen under lång tid.
Detta har sin förklaring att vi arbetar helt enkelt för mycket och man får då sortera bort vissa saker.
Helst skulle jag vilja ärligt skriva om hästvärlden och allt runt omkring men det gäller ju också att vara väldigt noga med vad och hur man skriver om saker och ting då det alltid kan uppfattas olika beroende på vem som läser. Så helst skulle jag nog vilja "sticka ut hakan" lite mera än vad jag gör.
 
Tänkte börja med en kort summering av vad vi åstadkommit sista halvåret och det är inte så lite....
 
Vi har äntligen fått färdigt vårt lilla hus som vi nu hyr ut korttid till semestrande människor mest. Det är superfint och jag skulle kunna tänka mig att bo där själv till och med för då skulle man inte kunna samla på sig så mycket saker.
 
Vår utbyggnad är i princip klar. Även den är så smakfullt inredd av "mästerdesignen" Madde. Lite tavlor som ska upp bara. Vi håller på och bygger en till toa och dusch och den är inte färdig ännu.
 
Vi har målat ridhuset för hand med pensel och det har varit ett drygt jobb och slitit på en gammal och sliten kropp.
 
Men det börjar bli så fint överallt!
 
Nu till inspirationen:
Jag har varit ledig sedan onsdag eftermiddag och tog då bilen ner till Jönköping och Elmia horseshow. Har spatserat runt med mig själv gjort en del shopping, träffat några roliga människor men också tittat på mycket hoppning. Hela svenska ryttareliten på plats och en fröjd att se dem rida så bra. Lite dressyr har det också blivit och igår var det ju final för 4 åringarna som var riktigt fina sorgligt nog så var flertalet väldigt spända då de i finalen fick rida 1 och 1 och på stora arenan. Svårt på så unga hästar - svårast var domarbordet de ställt vid E.
 
Hoppas verkligen att det blir årligen återkommande tävlingar även om de utställare jag pratat med sa att det var lite folk men idag strömmade det till ordentligt och var utsålt till kvällen.
Men vilken skillnad mot Göteborg då det fanns många möjligheter till att inta mat utan att behöva stå i kö tex.
 
Jag har nu studerat hoppningen noga för att ladda inför nästa helgs tävling med min fantastiska "pansarkryssare".
Bara att galoppera på!
Godkväll
Ann
RSS 2.0