Meetinget över...

Publicerat: 2017-07-10 Kl: 23:39:23 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Ja tre hektiska dagar och ett halvårs förberedelser senare.....så är man ganska trött!
Så roligt ändå med alla nöjda ryttare, domare och våra fantastiska medlemmar i Mariefreds Ridklubb som gör detta möjligt varje år.
MRK har haft detta meeting i många år varje sommar och jag får säga att det ändå blir bättre för varje år. Nu är det så många som tar ansvar för att det sker och att det blir bra.
Det måste ha varit det bästa meetinget arrangörs mässigt.
För egen del så känns det så då jag vissa år varit tävlingsledare, handlat mat, ansvarat för allt boende och boxar samt tävlat osv.
I år har vi haft fantastisk mat både på dagarna och våra ryttarmiddagar. Mums!
Jag själv fick äran att skriva de högsta klasserna på söndagen/ Intermediare IB samt GP KÜR.
Var då skrivare för Gustaf Svalling som är Internationell domare så roligt. Det bästa var hans kommentar: Det känns verkligen att ni har en bra anda i föreningen för alla är så glada och att ni trivs tillsammans och att vi gör ett fantastiskt jobb!
Själv hann jag med att rida tre starter på Demeter och även om det inte blev någon placering så känner jag mig nöjd då jag hittade bra ridning på framridningen och fredagen blev högsta procenten lördagen första utanför placering lite surt i och för sig men söndagen var hon så fin på framridningen tyvärr så blev det de lägsta procenten då men framridningen var super och nästa tävling då ska jag se till att hon går även i programmet så att jag inte tappar bjudningen.
Söndagen fick vi lov att smita iväg innan tävlingen var klar för det var ju dags att dräktighetsundersöka Thaleia och hon är DRÄKTIG! Så glad för det.
Idag är det 2 år sedan Arro Bell galopperade vidare till Trappalanda så jag kan säga att det värmer att ha Zeus som är en kopia av Arro Bell och förhoppningsvis en ny till nästa år på väg.
Nu ska det sovas....
Ann

Bilder

Publicerat: 2017-07-05 Kl: 22:35:55 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Bilder från nybygget
Ett av rummen...lite jobb kvar
Nya skyltar i ridhuset på plats

Det närmar sig...

Publicerat: 2017-07-05 Kl: 22:30:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Årets största hästfest i Mariefred!
Men det betyder mycket arbete också och ork....
Ni kommer väl och tittar på MRK:s stora tävlingar 7-9 juli?
Innan en tävling så ligger det väldigt många timmars förberedelser. Det ska bokas domare planeras klasser och göras propp, fixa sponsorer, beställa rosetter, fixa ryttarmiddag, preppa ridhusbotten, städa hela anläggningen (vilket är ett stort jobb då vi dessutom är en stor arbetsplats i o m vårt nybygge), städa alla stallar, köras in spån, fixa startlistor vilket inte är det lättaste jobbet.....jag önskar att alla tävlingsryttare arbetade ideellt hemma i sin egen förening med just detta jobbet.
Jockes kommentar är bäst: Vi kanske ska ha lite högre klasser och nivå på tävlingen nästa år så kanske de som rider vet lite mera....ja man kan ju inte ha högre klasser än vad vi har nu.
Vet inte hur många telefonsamtal jag och Sofia fått om önskningar om ändrade starttider denna veckan. Man vill starta tidigare eller senare osv.
Men det kanske blir bättre?
Har ikväll fixt desserten till fredagens ryttarmiddag skönt att ha det klart!
Imorgon ska alla rummen i ridhuset saneras från byggdamm och göras iordning för boende.
Själv hoppas jag på att kunna rida på fm på mina "guld" hästar i lugn och ro innan städningen.
Idag har jag laddat med en uteritt på Melete och ett hopp pass på Demeter.
Det bästa på dagen är att besöka våra fantastiska föl i hagen och njuta......
Se om jag kan fixa några bilder från min mobil.
Vi ses väl i helgen?
Ann
RSS 2.0