Planering

Publicerat: 2017-03-29 Kl: 20:38:14 | I kategori: Allmänt

Det gäller att få ihop allt så bra som möjligt och slippa onödiga omvägar och resor, men det är mycket som ska klicka och i hästvärlden är det inte alltid så enkelt :P 
Dessutom mycket elever som vill rida och ibland på kort varsel, har dock försökt bättra mig där och inte boka in hur mycket som helst och inte på för kort varsel. I helgen blir det tävlingsdebut för i år för mig och Mille - ska bli så roligt att äntligen få visa upp oss igen och jag hoppas vi kan göra det på ett bra sätt. Hade ju två tidigare tävlingar som jag avanmälde pga olyckan vi råkade ut för, pga den hamnade vi även på Equirehab, vilket visserligen var syrrans förtjänst då hon tyckte Mille var värd det. Hon sköter ju ekonomin så hon har stor talan i hur utgifterna ska hållas nere. hehe..
 
Eftersom vi inte tävlat på så länge så ville jag gärna rida på tävlingsbanan, dock var det ganska knöliga tider som banan var öppen :/ Mellan 06.30-07.30 på morgnarna eller 20-21 tis, 21-22 ons (vilket jag såg nu blivit senarelagt till efter 22!) fre 21-22.. Åkte igår kväll och red - var typ själv så var ju nice och han skötte sig fint. 
Efteråt åkte vi den korta biten på typ 10min till Equirehab där Mille genast kände sig som hemma och fick övernatta för att imorgon starta dagen på vattenbandet. Fick även träffa Mickis och se honom jobba i vattnet innan vi åkte hem till Ekelund. Ska bli så himla spännande att sitta upp på Mickis igen och se om det givit något resultat. Han ska stå kvar till på måndag, då har vi fått träningstid för Emelie så då ska Samoa äntligen få visa vad hon går för och så plockar vi upp Mickis på vägen hem - planering!
 
Mamma och Mickis
 
På fredag ska jag till Ylva och ha träningar igen på em så fredagen blir fullspäckad! 
 
Kram Madde 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0