Lyx-tisdag!

Publicerat: 2017-03-21 Kl: 20:37:34 | I kategori: Allmänt

Jag jobbar på det men känns inte helt rätt att åka och sätta sig i stolen på en salong och skämma bort sig när de andra jobbar vidare därhemma :/ Men Jenny P som var och hade "pepp-talk"/ sminkkväll med oss tidigare i vintras tröck en del på detta så det är väl klart man ska unna sig lite lyx och annat än häst då och då. Eftersom "vanliga" människor jobbar dagtid så blir det ju på min arbetstid, min förra frisör och vän sedan många år var väldigt flexibel och jag hade tider både kl. 7 på morgonen och satt ibland till kl.22 på kvällar innan vi var klara.. 
 
Min nya "hår-dejt" är också en god vän och är väldigt generös och hon har en ny tjej i sin salong som just utbildat sig till nagelteknolog så efter jag fixat håret blev det en förstärkning av mina naglar - väldigt billigt och mkt snyggt blev det. Nu är jag redo för vårsolen!!
 
Best family ever! <3
 
Idag har Erik varit hos oss igen och vi var många som hoppade då även Johanna som jobbar hos oss hade med sig sin räzerpålle :) Bra och nyttig övning, lite filmklipp hittar ni på ridskolans fb-sida och Instagram under #ekelundsridskola 
 
Fia har hämtat hem en ny hoppehäst, ett litet fuxsto, vi som varken vill ha sto eller fux :P
 
Imorgon kommer Jimmy och vi ska äta lunch i Mariefred (mer vardagslyx!) innan vi ska få prova hans nya Erreplus model - så spånnande! Jag ska då rida Mille för första gången sedan han kom hem igår, idag blev det bara skrittbandet. 
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0