Jippi!

Publicerat: 2017-06-01 Kl: 22:08:11 | I kategori: Allmänt

Laddad efter gårdagens träning så blev det ett lättare dressyrpass idag på Demeter. Hon var så fin. Madde och jag tog en tur i skogen på Samoa och Melete skönt i blåsten trots allt.
Efter lunch blev det en sittning med att planera höstens ridgrupper. Det gäller att få in alla nya elever samt att en del försvinner då vi har många ungdomar som börjar gymnasium på annan ort till hösten.
Ett drygt arbete är det men gäller att vara ute i god tid.
Vi kommer att ha prova på ridning för alla nya elever och intresserade sista lördagen innan midsommar.
 
Därefter rullade bilen mitt Hista för att plocka upp fina Amoremi som skulle dräktighetsundersökas idag i Järna. Vi åker till duktiga Andreas som har seminstation där. Inte bästa vägen då grusvägen dit är lika bred som vår grusväg på gården....
Lastningen gick hyfsat då Amis nog är en av de få hästar jag träffat på som är skeptisk mot att gå upp i en Fautras (har ju ingen ramp). På plats så konstaterades att hon är dräktig med Formalin. Hoppas nu att det håller hela vägen då det kan hända mycket innan det väl är ett föl.
Nu gäller det bara att ha brunstkoll på Thaleia och jag vacklar om hingstval. Ekelunds Zeus är så fin så jag är sugen på att ta samma hingst- Zafferano.
Hade egentligen bestämt mig för Mr Vain GJ då han är efter Diarado och halvbror med pappan till vår fina Ekelunds Hermes. Han har ju höga gångartspoäng men räknas till hopphingstarna.
Vi får se.....
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0