Vill ha !!!

Publicerat: 2016-10-19 Kl: 22:54:29 | I kategori: Allmänt

En sommarbild
 
Det finns mycket man önskar sig i livet. Är man hästnörd så vill man naturligtvis ha en fantastisk häst. Idag hade jag en outstanding upplevelse......
Hade på förmiddagen träning. Johanna som är en av de bästa ryttarna på islandshäst har nu skaffat häst. Inte vilken häst som helst visade det sig då jag dessutom fick sitta upp och rida.
Den känslan .....så nu får man nog byta ras. Det var en lusitano och var första gången för mig att rida den rasen. Förutom att den var välriden så rörde den sig fantastiskt! Jag  log hela tiden jag red.
 
 
Alla skador man har dragit på sig genom åren gör ju att det sliter på kroppen med all ridning men det är ju även ridningen som gör att man håller igång kroppen.
Min nacke skulle må bra av en sådan häst........lagom stor också. Idag ska ju alla hästar vara så stora. Förr i tiden var en häst på 165 cm stor idag räknas det som litet.
 
Dagen har annars varit lite körig då Madde åkte till Värmland för att köpa en stor häst till ridskolan. Den var besiktad och klar men vi hade bara sett den på film. Så Madde skulle först provrida den. Det blev ingen häst då det inte var det vi letade efter.
Madde fick helt enkelt åka hem med tom transport. 
Vi får helt enkelt leta vidare.
 
Imorgon eftermiddag kommer Siv Birgersson hit och har träning för oss på ridskolan ska bli så kul!
 
Gårdagens hoppning med Erik var en riktig höjdpunkt. Så kul övning/bana och båda hästarna gick super. Det var roliga timmen hela förmiddagen!
Så glad att Erik kommer hit varannan vecka och har så gjort i många år. Passar mig mycket bra.
Ann
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0