Tacksam.....Ik

Publicerat: 2016-05-26 Kl: 21:53:22 | I kategori: Allmänt

För att jag har lyckan att ha en fantastiskt bra dressyrtränare. Har i eftermiddag varit på Segersta och tränat för Mads. Vi brukar ju vara där i princip varje vecka med undantag när han själv är i Tyskland och tränar samt tävlar utomlands. Nu var det ju 3 veckor sedan sist. Förra gången så gnetade vi på med rakriktningen och det blev då riktigt bra och mitt fokus ha varit dessa tre veckor att han ska inte behöva vara på mig om det i alla fall.
Hann inte rida så länge förrän kommentaren : Oj hon är rakriktad i båda varven -vilken skillnad! Vad du har tränat!
Mads är så noga med grundridningen och super noga med att jag ska rida konsekvent.
Inte själv bli stark och att hon ska svara snabbt på hjälperna och att jag ska vara snabb...
Demeter var magisk idag och det känns verkligen som att min plan ska hålla att debutera MSVA-Georges i år. Har tänkt mig till hösten.
Tog med mig Millet hem som såg fantastisk ut när Madde red vilken skillnad efter tre dagars finslipning med Mads.
 
Ikväll har jag ju inte hunnit med någon städning vilket brukar vara mina sysslor på min enda lediga kväll. Kom in sent då det tar sin lilla tid att sköta häst etc efter hemkomst.
Så det har blivit kontorsjobb. Är ju helt utan dator igen då det inte funkade trots ny hårddisk så nu får jag en ny dator hoppas de har fört över allt till imorgon så att jag kan få hem den till helgen.
Sjukt jobbigt att dela dator med Sofia då vi ofta behöver datorn samtidigt...
 
Ikväll får det bli en riktigt gammal bild på min älskade Arro Bell som gett mig och familjen så mycket glädje och mina två fantastiska guldklimpar Demeter och Melete.
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0