Livet rullar på oavsett..

Publicerat: 2016-05-31 Kl: 22:42:54 | I kategori: Allmänt

Blir en kort rapport då jag verkligen inte haft varken tid eller lust.
Idag har det varit en lång dag på riktigt. Med varierade sysslor.....först gå med röjsåg runt en av sommarhagarna. Köra lite traktor laga staket lite planering på lunchen. Där kunde inte Sofia vara med då hon fick åka tidigt till Sigtuna till tandspecialist med Pommes som har karies i en tand.
Det är nu åtgärdat men hon blev kraftigt försenad och fick ställa in sin sista lektion. Den första hade Jossan men hon skulle ju sedan ha min första som är samtidigt då vi fick en sen tid på Segersta och vi hade alla tre hästarna med oss.
Millet, Demeter och Melete som inte varit där sedan i mars pga förmodad hovböld som aldrig sprack upp. Nu är hon igång igen tack och lov för hon är en "superstar". Fast idag hade hon lite jobbigt på utebanan det var självgående gräsklippare, en som vattnade ridbanan när jag red fram och så röjsåg på det.
Nyttigt!
Sprang in efter lektionerna och har suttit i telefon möte sedan dess tills nu med distrikts styrelsen i Ridsportsförbundet. Grymt skönt med telefonmöten så att man slipper åka iväg och ta ledigt från jobbet.
Godnatt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0