TÅRTA!

Publicerat: 2016-03-09 Kl: 21:38:44 | I kategori: Allmänt

eller whisky om ridlärarkåren bestämmer :P
Enligt pappa så måste ridlärare som trillar i backen bjuda på whisky - men då måste någon ropa det vid avfallet. Mamma var såklart snabb! Jag tänker dock hålla mig till barn-varianten och bjuda på tårta - HEMMAGJORD såklart. Lyckades i stressen nu släppa burken när jag vispade grädden som var halvklar - gissa om det blev utanför? Hela jag och halva köket insmetat i grädde = mycket missnöjd sambo.
Nu är det bara ihopsättandet av tårtan kvar så det ska väl gå lugnt till..
 
Hoppning på schemat som sagt, därav druttade jag i backen redan på första hästen. Boss hoppade fint och stort över vattenmattorna första gången men gång två blev han lite tittig stannade och klev på en av de mjuka bommarna så den for upp och då blev han ännu mer skrämd av den och mig som satt på sniskan så det vara bara att falla en knapp meter ner :P Tur han inte är så stor, han gjorde sedan ett antal ärevarv innan infångst. Väl uppe igen var han självklart mycket skeptisk till hindret så fick ta rygg på Sofia och då kunde han slappna av lite bättre. Hoppade väl hela passet men blev helt klart lite skrämd av att ryttaren valde en annan väg. 
 
Seamie var nästa kille ut, även han var mycket spänd och jag har ju inte hoppat honm själv på närmare två månader nästan tror jag. Han hoppade väldigt bra hela passet men var rätt spänd mellan de fina sprången, vi får fortsätta nöta och tragla enkelt så han slappnar av och kommer bättre till ro.
 
Mille blev sist ut på fm - vet inget häst som blir så lycklig av att hoppa som han!!!
Det är kul när han blir så glad och man skulle gärna vilja släppa på för fullt men då är faktiskt ridhuset lite litet för hans del i full fart - dessutom gäller det att hålla diciplin i all träning. Jag kan ju inte förvänta mig att han ska sköta sig och lyda minsta vink i dressyrarbetet om han får göra lite som han vill när vi gör annat som att hoppa eller rida ut. 
 
Efterv lunch höll jag en privatlektion och sedan hoppning för Bad Boy och lite jogging med Rangun var allt jag han då jag sedan skulle ha "Trygg i stallet" med sofias grupper kl.16-18.
 
Ikväll har jag äntligen debuterat på gymmet för första gången sedan innan semestern! Lär ha galen träningsvärk imorgon :S
 
Kram Madde 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0