Trött på riktigt...

Publicerat: 2016-06-15 Kl: 22:14:21 | I kategori: Allmänt

 
Sitter i soffan -vilken dag....men nu börjar det att bli klart. Sista sysslan idag fick mig att bli riktigt grinig. Hag fix med en skällande hund och trasslig tråd. Trodde det skulle bli en tidig kväll.
Jocke hörde hur arg-frustrerad jag var när han ringde och hörde hur det gick för att jag aldrig kom hem. Så han dök upp och hjälpte mig med resten så jag kunde gå och kolla våra guldklimpar och göra lite sårvård på Samoa som haft lymfangit.
Så fina föl en lycka bara att titta på dem. Då kändes livet lite roligare igen.
 
Mobilen har stressat mig hela dagen nu inför tävlingarna.
Allt ska ju klaffa.....
Sofia fick ett samtal från Sveriges Radio under dagen som ska komma hit på fredag och göra intervju. Antar att det var direkt sändning. Lite kul med tanke på att tidningarna i närområdet är måttligt intresserade av hästsport.
Dags för en förändring!
Sjukt trött på fotboll som ständigt finns i TV o tidning. När ska samhället få upp ögonen för att vi som håller på med ridsport knappast behöver polisbevakning och tårgas.
Ändå så läggs otroligt mycket av våra skattemedel på fotboll.
Tittade på nyheterna från Frankrike där man fått sätta in tårgas på engelska supportrar. Tror någon att så kommer ske på EM i Göteborg nästa år?
Knappast troligt.
Upp till kamp MER RIDSPORT I TV OCH TIDNINGAR!!!!!Var ju ´nyss stora tävlingar på Strömsholm med SM i dressyr tex och vår egna Strängnäs tidning/Eskilstuna Kuriren hade inte ens ett reportage därifrån.
Stäng alla fotbollsmatcher för publik så kanske de förstår att de måste ta tag i detta problem.
 
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0