Bildbomb!

Publicerat: 2016-06-06 Kl: 20:05:57 | I kategori: Allmänt

Jisses vad denna helg gåt i ett! Men måste ändå säga att vi hunnit med en hel del, tävla, fixa allt hemma, fixa sommarhage, titta på SM finalen på Strömsholm och jag har t.o.m hunnit umgåtts med flera kompisar de senaste kvällarna. Fördelen med denna årstid att det är trevligare att gå ut och äta en bit mat tillsammans :)
 
Rangun efter dressyrpass i går! Första gången jag rider på underlaget sedan pappa lagt in det sista och fixat till. Nu känns det verkligen perfekt! 
 
Idag red vi ut en sväng på fm! Samtidigt var pappa och tittade till fölstona, det ser ju ut som han ger Prometheus en puss men han tittar bara på hans framben noggrant :P Rangun älskar de små nykläckta, han skulle kunna tå och titta på dem i timmar!
 
Såhär snygga var Fia & Pommes då de skulle på hopptävling i lördags - Pommes i sitt snygga täcke ifrån Mühldorfer.
 
Mille har fått tre välförtjänta dagar utan matte på ryggen nu efter tävlingarna tor och fre. Han har gått på Horse-Trainern och jag har använt Pharma Lighten varje dag på bakknän och ländrygg. Imorgon blir det jogg med bommar och nåt litet hinder sedan Segersta på onsdag - nu börjar uppladdningen för våra egna stora tävlingar nästa helg!!
 
Rosetterna har kommit..
Snygga va?! Jag är rosett-freak och sköter beställning av dessa varje år :) I år har vi hela fyra "cuper" där dessa "extrema" ska delas ut. 70cm långa!
 
Hermes tar sig en slurk efter utsläppet i morse :)
 
Vi måste se till att ordna tid för földop också! :S Hur vi nu ska hinna klämma in det..
 
Mina prinsar i sin härliga hage!
 
Idag var jag bara i stallet på fm och skyndade sedan till Strömsholm för att hinna se SM finalen göras upp av våra svenska seniorstjärnor! Kungen Patrik Kittel med magnifike Scandic var såklart svårslagen men jag kan säga att Mads kommer bli farlig när de ridit in sig ordentligt på sin nya kür för den var väldigt bra. 
Så kul och inspirerande att se och längtar nu till nästa träningspass på onsdag!
 
Prisutdelningen :) Strömsholm bjöd ju även på strålande väder vilket såklart lockade extra mycket publik idag på finalen!
 
Vi ska ju dit igen redan på lördag då årets upplaga av Grand National går av stapeln! Hoppas på lika  fint väder då :) Jossan var snäll och tog min måndagsgrupp så jag kunde rymma till Strömsholm, extra plus att jag även han lägga tid på att plugga körkortsteori för att ta det där förbaskade BE-kortet..
 
Kram Madde 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0