Kulturell semester...

Publicerat: 2016-07-15 Kl: 16:46:15 | I kategori: Allmänt

Jag o Jocke skulle paddla kanot ons -torsd. Då vädret såg "surt" ut så ändrades planen i all hast. Så iväg med bil och två fantastiska vänner till Oxelösund där vi var på femöresfortet.
Där vi fick rundvandring nere i berget och fick så hur Sveriges försvar vid gränsen såg ut under kalla kriget. Spännande!
Därifrån gick bilen mot Nyköping och ett superbt hotell i en gammal tvål fabrik. VÄLDIGT FINT var det och fantastisk service.
Rask promenad till Nyköpings slott och utomhusteater "Nyköpings gästabud" också väl värt ett besök picnic i pausen och sedan var det spabad på hotellet som gällde.
Gårdagen gick i gamla fotspår först till Nynäs slott där jag tillbringat mycket tid under min lantbruksutbildning och vidare genom Ökna skolan och ett sista stopp vid Östermalma slott.
Kvällen avslutades i Södertälje där Niklas Strömstedt var med sitt band.
 
Kändes väldigt konstigt att åka runt så där i Sörmland och vara ledig men gav mersmak.
 
Idag var det bara att ställa klockan på ringa igen för det var dags för ett besök på Flenmo seminstation. Thaleia var dräktig och jag fick hålla mig från att "böla" för jag var inställd på att det inte tagit sig eftersom hon var infekterad i livmodern sist.
Nu är det en lång väntan....
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0