Fyra i rad!!

Publicerat: 2016-07-19 Kl: 19:55:05 | I kategori: Allmänt

Mille har haft ett par veckor med lite lugnare dagar och nu har vi börjat trappa upp igen, imorgon blir det nämnligen Segersta-tripp också!! Blir väl sista innan han åker till Rio och OS 
Idag kände vi lite lätt på rörelserna och han känns rätt fin och med mig, vi satte 4 raka fina byten i varje på första försöket så sedan gjorde jag inga fler :D Fina killen!
Piruettjobbet känns starkare så han verkar ha mått bra av lite vila! Känns lite tomt att ha så få hästar i träning nu, finns dock oändligt med saker att göra så man behöver verkligen inte känna sig rastlös. Idag har jag bland annat målat, tvättat, mockat, hämtat och lämnat hästar på betet som pappa skulle sko, privatlektion osv osv.. 
 
Jag har även gjort ett nytt försök att lämna ifrån mig min käraste ägodel och livskamrat sedan mer än 9år. 
<3 Rangun <3
Han bor numera hos samma familj som köpte min andra prins i vintras - San Rocco. Jag skulle egentligen åkt ner till Göteborg denna vecka för att hjälpa henne igång med ridningen men nu har den lusen dragit en sko så det blev inget med det. Får iaf uppdateringar om att det går bra och han verkar trivas hos sin nya familj och Rocco känner han ju även sedan länge :)
 
Kram Madde 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0