Tur att veckan slutar bra..

Publicerat: 2016-01-31 Kl: 17:35:51 | I kategori: Allmänt

Igår var den riktig skit dag. Jag brukar inte klaga så mycket här (tror jag) men igår var det tungt. Min kropp kändes till och med äldre än var den är. Men det blir ju så med gamla skador och tungt jobb. Rida var inte att tänka på utan det var bara att se till att palla resten.
Man blir också så trött av smärta men som tur var så när jag vaknade idag så kändes kroppen bättre så det var bara upp i sadeln igen och det med råge jag har ju svårt med ordet lagom det är inte min grej riktigt.
Tre härliga dressyrpass på mina favoriter: Melete, Demeter och Helios.
Demeter var riktigt duktig idag och vi tränade på galopp piruetterna så som vi tränade dem på Segersta sist.
Riktigt svettig var jag efter dessa tre hästar och det var bara att slänga sig i duschen och byta kläder nu ska jag snart ut till mina söndags elever och taggad är jag. Hoppas även eleverna är detsamma.
Blir fokus på grund ridning och hörnpasseringar.
Det var kadaver diciplin igår på min sista ridlektion igår. Sa till mina elever att ni skulle följa med mig när jag tränar och höra vad min tränare säger om jag slarvar i en enda hörn passering.....
Är ju helt omöjligt att göra i princip något bra om man inte har hästen eftergiven på båda tyglarna ställd och formad i hörnet utan låter hästen välta och trycka sig in mot innerskänkeln.
Gäller att plantera in det så att man automatiserar in att alltid rida hörnpassering.
Nog om detta nu är det bara att spotta i nävarna- nu är vi en man kort då Madde nu befinner sig i flygplan på väg till Thailand.
Hoppas de får det bra! Svårt att inte ha det bra i Thailand......
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0