Små lätta moln.....

Publicerat: 2016-02-11 Kl: 21:27:41 | I kategori: Allmänt

En toppen dag idag!
Kände mig i och för sig inte super frisk i morse  och ont i munnen och känner lite av halsen. Så jag var duktig och red ingen på morgonen.
Hade hopp lektion för glada gänget från Edeby.
De skötte sig utmärkt!
Snabb lunch tidigt och sedan rullade fina bilen mot Segersta. I mycket god tid var jag faktiskt och stannade utmed vägen och köpte glass....
Det var även träning för Vicens Rotger Meseguer på Segersta de hade tydligen haft träning i två dagar.
Funkar ju bra när man har öronsnäcka.
Började med Demeter som var superfin vi tränade på galoppslutor piruetter och serier. Fick så mycket beröm! Men också mycket skäll vilket jag gillar då skärper jag mig.
Så kul att komma med sina hästar och höra att de utvecklas och bara är bättre för varje gång jag kommer. Fick mycket beröm för min sits och det är jag extra glad för då jag kämpat med att släppa benen - trycket i stigbyglarna under en lång tid.
Men jag tänker på det hela tiden annars funkar det inte att förändra.
Som tur var så red en av personalen på en treårig hingst när jag sedan skiftade häst. Annars så är ju Madde med och rider emellan.
Mina damer är så skötsamma och jag älskar vårt Fautras släp.
Demeter åker längst fram och Melete längst bak så har jag en plats emellan. Då kan jag lasta ur Demeter fram och när jag är klar även gå in fram och vända henne i transporten. Så rymlig är den!
Skulle inte byta märke ever.
Har fått rutin på att skifta hästar så det går snabbt som attan och Melete var super fin också väldigt fin i galoppen och vi avslutade med traven som vi inte lagt så mycket krut på och Mads var mycket nöjd. Det är bara bytena som är lite knepiga ännu men det kommer.
Just nu sitter jag och väntar på att den fantastiska mannen ska komma in det är något konstigt elfel på gården. Jossan har ingen el och pumpen slår ifrån halva raden i ridhuset slår ifrån och delar av utestallet samt cafeterian.
Hoppas att mäster elektrikern Tomas har kommit - Jocke var inte speciellt glad......
Imorgon så försvinner Sofia på semester så då får vi se vad jag o Jossan hittar på. Tittar på film och käkar popcorn om dagarna?
I brist på annat så får det bli en bild på vår nu 4åriga Samoa dräktig
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0