Inte roligt längre..

Publicerat: 2016-02-13 Kl: 11:57:36 | I kategori: Allmänt

Fy vilket trist dygn jag haft.. Varför lyckas alltid jag att bli dålig? Huvudvärk igår kväll, vaknade av hysterisk huvudbäng i natt och genomsvettig säng, tog alvedon och Ipren som inte hjälpte nämnvärt.. Lyckades på något vis somna om, kände mig ngt bättre när jag vaknade men tog inte lång tid innan det var kaos i hjärnan igen så åkte till en klinik precis i närheten. Ingen feber, ok på blodprov vilket var skönt (livrädd för ex Dengufeber) 
men smärtan var outhärdlig så tom tårarna rann till slut.. Skulle då förutom tabletter få spruta med smärtstillande o typ lugnande men den stackars killen som skulle försöka pricka mIG med nålen misslyckades hela 4grr innan den satt rätt på 5:e försöket 😁 jag som avskyr nålar och som det smärtade när han sedan långsamt skulle spruta i de där medikamenten.. 
Fick ligga kvar ett par timmar och lyckades sova en stund. 
Nu hoppas jag turen vänder för min del - vet fortfarande inte vad detta beror på men nån form av solsting/ överansträngning eller så kanske.. Fick ju för mig att jag skulle hålla igång så två dagar "hemma-gym" och simning plus Yoga igår.  NU blir det inget mer sånt! 
Och stackars Fia sitter fast i Finland sedan igår, flyget blev inställt och nu har de inte fått ny tid fören imorgon kväll! 
Sjukt.. Då får vi ytterligare en anledning till att inte kunna fira Anders födelsedag idag.. Stackars kille, inte ens på semestern kan det vara lugnt. 
 
Har inte haft någon direkt hemlängtan ännu men idag har jag haft stora önskningar att åka hem lera eller inte - nu vill jag rida! 
Kram
 
 Bild från Koh Ngai..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0