Blir inte alltid som man tänkt sig...

Publicerat: 2016-02-08 Kl: 22:39:35 | I kategori: Allmänt

Idag så var jag tvungen att åka in till Strängnäs och har inte alls hunnit med det jag tänkt. Speciellt inte med tanke på vädret. Hästarna såg förskräckliga ut efter en dag i leran och regnet. Spola ben och spola ben och borsta lera. Thaleia var ett med naturen och blev glad av lite ompyssling hon är ju fortfarande låg hoppas vi snart kan -vågar släppa ihop henne med Samoa får bli att ta av bakskor.
 
Satt på första hästen tidigt så att jag hann med 2 innan jag fick rusa iväg. Bästa Helios fick ett dressyrpass på eftermiddagen i alla fall.
 
Jocke är sjuk dessutom riktigt dålig med halsont och ont i kroppen så han blev beordrad att stanna i soffan på eftermiddagen.
Det är inte ofta han är sjuk hoppas att jag klarar mig bara.
 
Mina två lektioner gick riktigt bra och alla elever var så duktiga. Vi tränade övergångar och ännu mer övergångar serpentinbågar och det gav resultat. Min sista grupp som inte ridit så länge tror jag fick en aha upplevelse då de märkte att de kunde rida med så små hjälper att rida utan stigbyglar är så nyttigt.
 
Sofia har ridit den nya ponnyn idag för första gången ser bra ut i modellen men en hel del jobb är det ju som vanligt!
 
Imorgon så blir det en ny tur till Strängnäs då jag fått en akut tid hos tandläkaren - en tand som spruckit inte första gången. Snart blir det väl löständer nej skämt åsido det hoppas jag dröjer länge till.
 
Har mycket pappersarbete framför mig också. Håller på med inbjudan till alla barn och ungdomar som rider här. Ridklubben har ju fått medel från Möller bil i Eskilstuna där vi ska jobba med ett projekt som kallas Trygg i stallet.
De kommer då ha kurs efter sitt ridpass  ett antal gånger samt att vi ska ordna en rolig aktivitetsdag för alla för att stärka gemenskap och sammanhållning.
Svenska Ridsports förbundet har arbetat fram ett material som heter just Trygg i stallet. Som bygger på samarbetsövningar mellan varandra och hur vi ska förhålla oss tillsammans med våra hästar och kompisar och förbundets ledstjärnor. Det handlar mycket om ledarskap och  ansvar. För att hantera hästar säkert så behöver man träna på att bli en bra ledare..
God natt
Ann
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0