Tuffa dagar...

Publicerat: 2016-04-21 Kl: 22:50:49 | I kategori: Allmänt

Gårdagen fullständigt rann iväg i ett nafs. Vi hade ett möte inbokat med journalist som ville träffa oss för en artikel och det tog sin lilla tid kan man säga.
Spännande och hon tog en väldans massa bilder. Började i vår nya fantastiska sadelkammare där vi fikade  som också naturligtvis fotades.
Jag som hatar att bli fotograferad...
Till slut fick jag o Madde avvika för vi hade tid på Segersta för träning med bästa Mads. Demeter och Rangun fick följa med. Superb träning som alltid och jag fick mycket bra hjälp med Demeter. Rangun såg också mycket bra ut.
Så nu är vi taggade för tävling på lördag.
Hem och ut på utebanan för två hopplektioner som gick mycket bra. Så nöjd med våra duktiga elever och hästar. Det var banhoppning på schemat.
Idag har det varit lika hårt tryck först ett mycket bra pass med Mickis och sedan var det dags för roliga timmen med det duktiga Edeby gänget som hoppade igen. Denna gång fick de en lite knepigare övning.
Hoppövning vi knyckt från Pether Markne. De fick kämpa på med att kontrollera galoppen mellan hindren och räkna galoppsprång förstås.
Idag har John Ricketts varit här för träning och Sofia var med på Pebblan jag med Demeter Madde med Millet och Oda med Winnie det tog resten av dagen.
Skulle ta lång tid i anspråk att beskriva vad det går ut på men kort att kunna kontrollera hästen när den blir spänd. Inte att lära den att ej bli rädd för presenningar o dyl utan att få hästen att lita på dig och lära den att slappna av och bli modig.
Bra resultat kan man säga då Sofia efteråt åkte och hopptävlade på Sundbyholm med Pebblan hon red 1.20 felfritt och med en mycket bra känsla. Det var ju bedömning A så rosett med sig hem.
Imorgon är det en ny dag och många hästar som ska ridas och en hel del privatlektioner.
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0