Vilken dag..

Publicerat: 2015-09-01 Kl: 22:24:12 | I kategori: Allmänt

Tyckte det började så bra och kändes även under kontroll när alla väl kom iväg till flygplatsen..
 
Red Rangun, Mille och Samoa på fm samt hade en privatlektion. Turligt nog blev det lite halvt uppehåll så jag kunde ta Samoa på utebanan :) Så fin tjej men blev såklart snabbt trött, nu har hon jobbat i tre dagar på raken så imorgon får hon ta det lugnt. Ska släppas ihop med en hagkompis och så får vi se hur jag hinner med på tor och fre.
Efter lunch tog jag och pappa in hästarna direkt då det var så träligt väder, red sedan Boss och Seamie. STOR skillnad på Boss idag!! Kul när det ger resultat snabbt :) Seamie var också bättre, sedan om det var bettbyte eller att han jobbat igår eller en kombination det kan man aldrig veta.
En ny elev i första gruppen 17.00 så extra uppassning i stallet (han springa in och äta några kalla pastaskruvar och en och en halv kallrökt laxskiva) Efter 17-gruppen hade jag en nybörjargrupp med 6 glada barn = en del extra och såklart drar man ju över tiden lite när det ska pysslas och grejas i stallet.
Få ut alla hästar i hagarna, ströa hos några som hade för lite (Jazza & Jolita får sova inne i natt då de är nyklippta och kommer en skur då och då) Ta hand om skadade/halta hästar och kvällsfodra..
 
Inne igen vid 21 - lite ost och kex hittade jag som extra middag o nu har jag lagt ut lite info på vår hemsida både allmänt och om fodret. Måste lägga in alla produkter där och det är ett digert jobb..
För er som saknat terminsplaneringen för hösten ligger den nu uppe under "Kalender"
 
Återigen en liten stövel till de som inte avbokar sig.. Tråkigt och onödigt när hästarna får gå ojämnt - en ryttare igår och en idag på SAMMA häst så stackars Marko har fått vila då jag varken hade tid eller lust att rida honom nu ikväll 20.00 när jag insåg att hans ryttare aldrig dök upp :/
Betyder att jag måste hinna med honom imorgon så han inte är för pigg till kvällens grupper.. Skulle behöva en "hästfixare" nu när jag är själv - det som tar tid är ju att göra iordning dem före och efter ridning..
Imorgon och på tor fm har jag iaf fått lite extra hjälp av en gammal elev och även god väns mamma som inte har semester och saknar hästlukt och lite stalljobb :)
 
Lite effektivare borde jag då kunna vara :D
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0