Nöjd med dagens insatts

Publicerat: 2015-09-12 Kl: 22:40:21 | I kategori: Allmänt

men vi kan mer.. 
64,5% skrapade vi ihop idag i PSG - tror det är PB för oss. Två stora missar med taktmiss inför galoppfattningen och så 3:orna som sprack I början.. Vi hamnade mitt i resultatlistan av 40ekipage - många av dem de bästa i landet på den nivån så tufft motstånd. Hade vi bara klarat oss utan de där större missarna hade det varit stor skillnad i resultatlistan med ett par % till upp! 
Foto: Anna Olofsson
 
Fick med mig vår elev Anna som också jobbar i stallet samt som instruktörselev/instruktör hos oss. Har en barngrupp och vickar för oss andra ibland. 
Bra med gpshjälp på vägen också! 😳🔫 köra i Stockholm är inte alltid enkelt.. 
 
Han kändes matt redan på framridningen så var helt klart ovant eftersom han alltid ligger på som bara den. Gäller att ställa om snabbt då, var lite svårt att få igång honom helt så som jag ville samtidigt som jag inte vill spänna bågen för mycket med helt ny tävlingsplats osv. 
Men han kändes väldigt mjuk och fin vilket jag tycker ja kunde behålla även genom tävlingsmomentet. Väldigt jämn bedömning vilket är trevligt också.  
Imorgon är det küren,  ltackades pricka in att få soundchecka i en paus på fm så hoppas det blir bra med volymen till imorgon! 
Startar först i klassen kl.16, strök ju R som hade den platsen o då frågade de om ha ville byta och kändes faktiskt som att det passade bra, annars blir det också jäkligt sent innsn man e hemma igen.. Oftast vill man ju inte starta först heller.. Jag har dock bestämt mig att se det som en fördel imorgon!! 🌟
 
Kram Madde 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0