Ikväll har jag gett allt

Publicerat: 2015-09-17 Kl: 22:39:16 | I kategori: Allmänt

Jäklar vad nöjd jag är med kvällens pass! Tre mycket bra lektioner med skänkelvikningar på schemat. Kände redan efter första timmen att rösten var ansträngd :/ lyckades dock hålla ihop stämman hela kvällen och har levererat tre innehållsrika pass för mina härliga torsdagsgrupper. Många väldigt nöjda elever och även föräldrar på läktaren i första gruppen där jag har ett gäng ungdomar.
Många vill bli duktiga att rida men det krävs en hel del och inte bara timmar i sadeln, ett brinnande intresse för hästen i övrigt och att läsa på/gå på utbildningar/clinics/teori osv. Bara titta på andra som rider är oerhört nyttigt, åk tidigare eller stanna efter ditt ridpass - titta på de som rider och lyssna. Gratis sånär som på tiden.
I höst har vi flera matnyttiga teorikvällar för våra elever och ridklubbens medlemmar - John Rickets kommer tillbaka, Roger Ohlsson och jag hoppas kunna fixa med ett gäng voltigemänniskor som kan komma en dag bland annat.
 
Nu har jag två sockerkakor till helgens ridweekend i ugnen och kudden väntar på mig för länge sedan..
 
Imorgon kommer spekulanter på min fina lillprins Rocco..
 
Idag fick han gå en privatlektion med Anna på fm - så fin häst <3
Seamie har utvecklats massor och breddat sig flera centimeter fram - superkul - en helt annan häst än när han landade hos oss för hmm har det en gått två månader?
 
Boss går också med stormsteg framåt och ikväll red Jossan med i min sista grupp på honom. Döfin!!
 
Mille har fått gå markarbete i duggregnet - lycklig häst och småblöt ryttare! Rangun såg faktiskt bättre ut i sitt ben nu ikväll, jag har joggat honom hela denna veckan. Totalvila hjälpte inte så nu får han jobba lite och blir det inte sämre så fortsätter jag tills han är helt ok i benet, märkligt. Men vilat det känner jag att han gjort mer än tillräckligt nu.
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0