Film från Küren

Publicerat: 2015-09-13 Kl: 22:05:11 | I kategori: Allmänt

Jag är jättenöjd med Mille och vår prestation idag - la om upplägget med framridningen och satt upp 30min innan start då han kändes matt igår. Hade i efterhand kunnat haft 5min extra för jag han inte med galoppslutorna ordentligt. 
Jag satte sverigheterna med serierna som är direkt i början i programmet - kändes SÅÅ bra att vi klarade det. Ändrade ju programet i måndags så kort inpå.. Vi red ihop nästan 66% vilket är en liten höjning sedan i Norrköping, hade dock gärna haft några poäng till idag. Nu blir det lite välförtjänt vila och sedan blir det lite mer intensiv träning på piruetterna ett tag för de måste vi komma tillbaka och få till bättre igen. Gick ju så bra hemma på vårt meeting i sommras men sedan har vi tappat det lite. Något jag är jätenöjd med är den ökade skritten idag då han verkligen är svår i skritten men fick 7, 7 och 6,5. Tyvärr missade vi lite i den samlade då han snublade till lite och jag var nog lite bidragande där då jag hamnade lite före i musiken till skritten.
Återigen STORT TACK alla som varit där och hejat/peppat oss under dessa två dagar! Några elever/kursare som kommer på kurs nu nästa helg och så kom Siv & Rebecca för att titta idag och överöste mig med komplimanger efteråt :D 
Här kommer videon så får ni själva kika och se :)
 
 
och ja - jag kan dra ner på tempot lite till :P Man blir så lätt lite för på och stressad att komma efter i musiken i kür..
 
Nu jäklar ska vi höja nivån till sista kür-starten första helgen i november :D
 
Kram Madde 
Kommentarer
Postat av: Ann

Duktiga Madde hade varit kul att vara där, så fina!!!!Fina Millet!

2015-09-13 @ 22:24:10
Postat av: Charlotte

Jätte duktigt!! Du är grym! Kram

2015-09-14 @ 03:37:23
Postat av: Monika

Fin häst, och en snygg ritt! 😄

2015-09-14 @ 20:04:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0