dj-a dag

Publicerat: 2015-09-30 Kl: 22:36:16 | I kategori: Allmänt

Inte mycket som går rätt väg just nu. Tur att jag fick två riktigt bra dressyrpass på mina damer. Så fina idag Melete är det dags att byta galopp på nu då jag inte tänkt att tävla mera i år utan lägga fokus på byten och grundridning förstås hon var sjukt fin idag mådde bra av att ut och galoppera igår. Även Demeter var fin och bytena är riktigt bra nu. Men även traven som jag tyckt vara svår och speciellt skolorna har blivit fina.
I övrigt en skit dag med veterinär besök av Tove och vi passade på att göra ultra ljud igen på Uranos och tyvärr kunde man nu tydligt se att ringbandet är skadad och det kan ta allt från 3 mån till 1 år ev blir det operation om det inte har blivit bättre på en månad.
Melete hade en liknande skada som treåring och fick stå ganska många månader en hel höst innan hon blev bra.
Så typiskt!
Inte nog med elände för Madde skulle sedan klippa en ponny som vi gav lugnande  när veterinären var här.
Trots det flippade han ut och tur att Madde hade hjälm i alla fall men skulle haft visir också för nu har hon en fraktur i näsan. Stackars Madde en rejäl smäll på ena armen + benet.
Vilket elände...
Skit slut gick jag ut och hade mina lektioner och tänk vilken energi man får av roliga elever och hästar det var hoppning idag och alla var så duktiga.
Så nu är jag pigg.
Imorgon är det bara att gå upp tidigt ridskolechefs träff på Strömsholm ska plocka upp Andreas från Strängnäs så vi kan samåka.
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0