Träning och mera träning....

Publicerat: 2015-11-17 Kl: 22:38:58 | I kategori: Allmänt

Mycket träning sista tiden men så kul blir så  taggad av att träna. Idag var det dags för två pass hoppträning med Erik. Kul som vanligt med roliga övningar och banor. Så nyttigt första banan ganska lång och låg och sedan så lite högre och något kortare med fokus på att hålla rytmen.
Som vanligt red jag Demeter och Jaqueline. Båda hästarna kändes fina och jag kände mig duktig!
Idag red jag lite kortare pass på Melete och bytte galopp flera byten blev bra!
Nu är jag och mina hästar på gång!
 
Vi har så sjukt bra lektionshästar just nu men det kräver en hel del ridning av dessa.
Seamie är så lugn och fin i hoppningen Madde red honom idag så även Reilly med Jossan och Bosson med Anna.
 
Ikväll har det varit dressyrlektioner och idag var det en hel del avbokningar så hästarna har inte behövt jobba ihjäl sig direkt. Alla var så fina, Rocco fick gå en lektion och var superfin!
Elton gick som han hade eld i baken....kul när det ger resultat med alla ridning. Dessutom så var det ju clinic igår och ryttaren var med och tittade och såg hur jag red honom då och kunde själv hitta den bjudningen idag.
 
Nu får man klara sig utan träning till nästa vecka då jag hoppas att vi kan få en tid på Segersta beror ju lite på om Mads får rida världscupen i Friends när vi får rida. Håller tummarna att han får en plats synd bara att man inte har någon biljett dit. Men man hinner inte allt.
 
Men om två veckor så är jag på väg på semester så då ska mina hästar ha lite ledigt också och smälta allt arbete. Så blir det att träna på när man kommer hem igen.
Ann
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0