Seg..

Publicerat: 2015-11-15 Kl: 17:27:45 | I kategori: Allmänt

Nu börjar det närma sig semester och som vanligt börjar jag känna mig risig i kroppen har hållit ut hela hösten trots att flera i omgivningen varit sjuka. Känner av halsen och hoppas att jag inte kroknar nu...
Har haft funktionärskurs på fm ett glatt gäng som ridit dressyr. Jag bytte med Madde så hon har mina lektioner ikväll. Det sliter på kroppen att jobba många kvällar i veckan även om det är kul.
Sofia har varit på Strömsholm och tävlat sina fina hästar skulle haft med sig Kristoffer men han var sjuk så hon åkte själv. Fattar inte hur hon klarade det då det är långt emellan allt - parkering-veterinärbesiktning-framridning-tävlingsbana.
Super-Sofia klarade det galant!
Hon hann inte gå banan i 1.10 där hon red Pommes det blev en felfri runda och rosett. Sofia tyckte inte att känslan var bra då Pommes var spänd men hade en mycket bättre runda i 1.20 men då tyvärr en rivning. Men så är det i hoppning det är ju antal fel som gäller och man kan ju ha en superkänsla men fel och tvärtom.
Monster Pebblan som inte är så lätt att ha med på tävling var visst väldigt het -inte så ovanligt. Sofia var väldigt nöjd hade två pet men sa att det var hon som inte hann bli klar och var kvar i handen.
Vilket jobb Sofia har gjort med henne hon lägger timmar i veckan på att hantera henne enligt John Ricketts sätt att jobba med "svåra" hästar.
John var ju här i fredags igen och hade träning det var tre till inackorderingar som var med och tränade sina hästar.
 
Hon var tydligen jätte duktig idag då det är just saker runt i kring som är problemet som tex transportering.
 
Pommes
Hmm hittar dåligt med bilder på Sofia och hennes hästar ....
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0