Gamla minnen

Publicerat: 2015-11-23 Kl: 22:46:08 | I kategori: Allmänt

Var tvungen att göra ett nytt försök men bilder i ett nytt inlägg!
Här är jag och fantastiskt fina hingsten Marwin 942 som vi hade på station och jag fick träna och tävla honom hmm 2006 tror jag bestämt. Tanken var vi skulle försöka kvala till JSM men vi han inte göra så många tävlingar tillsammans, sedan var ju hans starka sida hoppning men slitna knän satte stopp för det på senare år.
 
Bästa mamman Thaleia tillsammans med Fia på hopptävling, vi hoppas så att vi ska få ett friskt och fint föl av henne nästa sommar. (Denna bild är ju inte så gammal iof)
 
Samantha, vackert D-ponny sto som gick på ridskolan för ett antal år sedan.. Pigg och älskade att hoppa, jag hopptävlade henne en del och tror bestämt vi startade t.om nån LB
En lite gråare variant av Jazza!!
 
Tyvärr lite suddig men här är fina ANIRCO!! Mammas första, och senare även min första, riktiga läromästare! Utan honom hade vi saknat mycket kunskap och ridteknik när vi väl sedan fick möjligheten att köpa Arrobell ett antal år senare. Anirco var ingen flashig gångartshäst men han kunde allt upp t.om GP och han hoppade även bra. Både mamma och jag fick möjlighet att lära oss de svåraste rörelserna med denna underbara häst. Som för övrigt var mkt rädd för stenar (vid uteritter) :P Även pappa hade mycket glädje av honom då de tävlade en del hoppning tillsammans t.om 1.20m och ingick i klubbens lag. Jag tävlade honom t.om MsvB och vi lyckades faktiskt kvala till JSM 2006 men jag valde att lämna honom hemma och fokusera på en häst den helgen (Arrobell)
 
Nu är det sovdags för länge sedan!
 
Kram Madde
 

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0