Coolt

Publicerat: 2015-11-16 Kl: 17:02:17 | I kategori: Allmänt

Vid dagens lunchkonversation tyckte pappa det var ett väldigt farande att träna, mamma högg emot med att Meletes byten måste jobbas med då semester snart vankas och de är svårt med att få till de där galoppombytena.
Jag påpekade då att Boss kan byta! (Han var så fin förra veckan så var tvungen att testa, samt idag på fm) 😊 
Pappa kontrade då med att ja det var ju meningsfullt med en ponny (det ingår ju inga galoppombyten i dressyrprogram för ponny) 
"- Nä men det är coolt!" svarade jag raskt 😆 
 
Hur häftigt vore det inte att ha en ponny som gör ALLT?! Och som Mads sa att det är kanon för ponnyryttare att kunna träna dessa saker innan man byter till en stor häst för det är tillräckligt svårt ändå med bytet från ponny till häst. 
Så pappa får nog hålla tyst så ska han minsann få se på GP -ponny! 
Gulle! 
 
Förutom Boss han jag även med Rangun, Samoa och Seamie på fm - tack vare hästleveranser av Jossan! 
Mille fick åka med till Segersta och har gått kanon, mkt bra hjälp och coachning så nu ska vi minsann höja nivån under vinterträningen 😃 vi har även börjat trampa lite mer på allvar och han har väldigt lätt för sig - klart över vad jag förväntat mig även om ja tycker han varit duktig när vi "lekt" med det hemma.. 
 
Mille i Enköping
 
Nu när vi kmr tillbaka till Ekelund så blir det rally för jag ska vara på Strömsholm 18.30 för fortbildning då jag är handledare i Grönt Kort. 
 
Kram Madde 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0