Träning

Publicerat: 2015-05-11 Kl: 22:57:23 | I kategori: Allmänt

Hejsan
Ja ny vecka har startat och känns helt ok trots sjukstuga i stallet. Uranos misstänkta hov böld har kommit fram så förhoppningsvis är han snart på banan igen.
Siri har ett fult skär sär på insidan av armbågen högt upp och är ju då också halt förstås. Men förhoppningsvis så blir det snart bra.
Mickas ben ser ganska ok ut så jag hoppas att han snart är igång också igår tog Jocke bort fränet i knät.
 
Helios har fått en liten paus från ridskolan och ligger i trimning inför sista omgången i div I.
Så idag bar det av till Segersta igen. Hade med mig Rangun åt Madde som redan var på plats och tränade själv för Mads. Fick mycket bra hjälp med bytena Mads tyckte att han var mycket finare idag än i torsdags.
Jag måste få honom mycket snabbare på hjälperna så det var skritt galopp skritt galopp många galoppfattningar blev det. Han är mycket noggrann Mads och lämnar inget åt slumpen.
Så mycket lättare när man blir påmind hela tiden om att släppa benen - inte klämma - snabb att reglera på handen- snabb på hjälpen ja ja skam den som ger sig bästa Siv kom förbi då hon skulle träna efter mig och tyckte Helios såg jättefin ut.
Vad vore ridningen utan träning och den fantastiska Mads.
 
Bygget flyter på i ridhuset och isoleringen är på väg- fick jag på mailen ikväll. I helgen ska det byggas nytt pool däck bakom huset så det finna att göra på gården.
Det ska även hinnas med att fixas hagar nu när det börjar grönska.
Svårt med utfodringen nu när det finns gräs en del hästar är inte så hungriga när de kommer in.
 
Ny dag och nya tag imorgon då ska jag sätta igång Melete igen samt kolla Demeter.
Lång väntan på föl visst är det en härlig bild på Leukothea o Amphitrite denna bild har några år på nacken men vår fina Thaleia har nu börjat att fylla i juvret och jag hoppas verkligen att hon ser till att föla innan våra meetings här på ridskolan...
Ann
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0