Sommarpyssel

Publicerat: 2015-05-25 Kl: 21:16:02 | I kategori: Allmänt

Det märks att sommaren är på intåg! Ljusa kvällar och värme i luften plus en del extra jobb med att fixa staket osv till beteshagarna.
 
Ridit dressyr på Mille & Rangun idag, Mille känns okej men han är svår att "sätta igång". Det är en häst som verkligen  måste jobbas igenom och är svårt ibland att avväga hur mycket man vill/kan/bör rida på. Ligger såklart på sjukt mycket också - blir inte lättare av att ha stora utebanan till förfogande. Klart skönt o vara ute när det är så härligt väder men hade gärna varit inne mer med honom men då de håller på och isolerar ridhuset blir det bara störningsmoment att ha en skylift osv mitt i manegen :/
 
 
 
Rangun gick riktigt bra idag, fick till en riktigt fin helpiruett åt båda hållen och 2:orna känns enkla. Mina killar var helnöjda över att få gå ut i gräshagen efteråt. Rangun visste vart vi skulle redan innan vi kommit ur stallet :P Igår fick de gå ut en stund där på morgonen och de ville såklart inte bli fångade när jag skulle flytta dem..
 
 
 
Ikväll var mina ungdomar så himla duktiga också! Visserligen saknades nästa halva gruppen men då blev det mycket tid för de som var på plats och därmed även mycket hoppning då det var hinder p schemat idag :)
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0