Jaha får bli några rader då....

Publicerat: 2015-05-20 Kl: 23:09:28 | I kategori: Allmänt

Bloggfritt för min del på ett tag då det helt enkelt inte funnits tid till detta i mitt liv. Tur att Madde håller er uppdaterade på vad som händer på gården!
Men nu har ju Madde o Sofia "rymt" till Berlin med mina kära föräldrar. Äntligen har de kommit iväg på Sofias studentpresents resa.
Hoppas de njuter av sina lediga dagar.
Här börjar sjukstugan bli en friskstuga.
  • Fina Mickis fula sår på knät är i stort sätt läkt och det är dags att sätta igång honom
  • Bästa Uranos är också på gång då vi har satt igång honom
  • Demeter är också i igång sättning idag har vi galopperat "LYCKA" men jag har superkoll på hennes framben icevibe efter varje pass hon känns precis som vanligt.
  • Melete likaså där vet jag ju inte vad som var problemet hon var ju bara inte sig själv men nu är hon så sjukt pigg och älskar att få arbeta igen.
  • Siris sår på insidan av frambenet är också mycket bättre undrar bara hur sjutton hon lyckats få ett sår på insidan av armbågen.

I måndags hade vi ju hoppträning eftersom Sofia o Madde skulle bort. Erik var på plats på eftermiddagen och vi hoppade bana ute. Oj vad Jaqueline hoppade bra så roligt att hoppa Helios var också sjukt fin. Däremot är min kropp lite sliten så igår var det dags för kiropraktorn som undrade om jag kunde rida överhuvudtaget....fick mig en rejäl omgång.

Min kropp blev ju inte bättre efter det fantastska vikinga bröllop som vi var  på i lördags. Alla som ser mig på vintern eller överhuvudtaget vet att jag är extremt känslig för kyla och vi kan ju säga att det var kallt i lördags kväll + 5 grader. Inte så lämpligt när man är "utklädd" till viking eller försökte i alla fall.

Idag rullade bilen o jag till Segersta för träning med Mads bästa Helios fick följa med och vi fick ett riktigt bra träningspass.

Kvällen har tillbringats i ridhuset då John Ricketts hade clinic - så bra! Han fick tre olika lektionshästar att visa och träna och gillade dem speciellt vår nya Marko även Jolita fick komma ut i ridhuset och hon var inte alls lika spänd som jag trott hon skulle bli, John avslutade med Aztor oj vilka resultat han fick med hästarna. Måste upplevas på plats. Nu hoppas vi att vi kan ha en heldags kurs där intresserade får komma med sina egna hästar. Så är någon intresserad kontakta mig på tel 0708-706426.

Plats finns för 6 hästar på en heldagskurs och man kan naturligtvis även vara med till fots.

Ann

Härlig bild på Simsalabim
 

  

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0