En olycka kommer sällan ensam....

Publicerat: 2015-05-05 Kl: 22:46:58 | I kategori: Allmänt

Igår så skadades vår nya stjärna Stonehaevens Micka. En av hans nya hagkompisar Marko ville vara själv med Ceasar i hagen så han jagade helt enkelt ut honom.
Micka, Mickis eller Mike vi har inte enats om hans smeknamn.....försökte då hoppa ut och lyckades inte så bra med det då han stöp på huvudet som han skrapade upp samt fick ett fult sår ovanför höger framknä.
Då detta sår gick ner i knäleds bursan har vår veterinär Tove idag fått lägga ett drän i knät. Ser inte så kul ut när man gör det. Han är bandagerad så att han inte ska kunna böja på knät och står nu på smärtstillande och pencillin.
 
Så typiskt vi hade tänkt att släppa ihop de tre nya hästarna med resten av valackerna i går men nu får vi avvakta.
Vi får helt enkelt fundera ut hur vi ska göra med de andra två. Hade bestämt att vi skulle släppt ihop dem men då det var kaos vid utsläpp i söndags fick Kaarat en liten sårskada på ett bakben (ser inte så farligt ut som tur är) men då ville vi inte att det skulle bli massa spring.
Typiskt för annars hade det kanske inte hänt att Micka skadats.
Den där Marko behöver ju tuktas och det tror jag att Aztor skulle sett till att han höll sig på mattan.
Så vi får se hur det blir.
 
Men lite roligt har vi trots allt haft idag då Erik Berggren var här i förmiddags och vi hoppade en hel del av lektionshästarna. Jag red Jaqueline och Helios och Jossan W-T Madde red Siri och Marko.
Super nöjd med hoppningen som gick kanon känns så enkelt nu för tiden trots att jag inte hoppat sedan sist som var 3 veckor sedan.
Nu ska här sovas......
Ann
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0