Säg den lycka som varar..

Publicerat: 2015-03-18 Kl: 21:36:39 | I kategori: Allmänt

Hoppas verkligen verkligen att han bara fått nån smäll men Mille var halt idag när Fia skulle skutta studds.. Varm över skenan på ena bak men annars inget vi kan se.. Avvaktar någon dag, Tove kommer ju nästa vecka men inte fören på torsdag och var tyvärr inte i krokarna innan dess.
 
Så det blir Rangun som får följa med till Segersta imorgon istället. 
 
Hunnit med en hel del idag, Rocco dressyr i ridhuset - duktig kille och stor guldstjärna! Elton på utebanan, Jossan fick även testa honom en stund. Sedan Melete "raketen" också hon på utebanan, Fia testade rida henne på utebanan första gången för i år förra veckan men gick in då det tydligen knappt gick att skritta fram.
Jag gav mig dock inte i första taget, är ju bra om hon är tam när mamma ska rida henne på utebanan när hon kommer hem. Bockar inte men känns som hon ska explodera och drar verkligen järnet! 
Fick galoppera bra länge i början och det hjälpte knappt, blev dock riktigt fin bitvis :) Kul häst!
 
Red ut en mysig tur på Rangun innan lunch.. Inga hästar att rida på em så blev kontorsjobb, svara på mail och göra inbjudan till rid-weekend den 30-31/5 bland annat.
 
Insläpp och så lite klippning av Magic då han har väldigt mycket lurv på benen igen och då han har nån märklig mugg/svamp som inte vill ge med sig blir det betydligt lättare att sköta utan massa päls i vägen..
 
 
 
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0