Ny vecka!

Publicerat: 2015-03-16 Kl: 20:58:35 | I kategori: Allmänt

Då har en ny vecka rivstartat!
Jag red fyra hästar på fm, Mille - kanonfin. Rangun - blev fin, mycket märklig häst det där... Magic var även han kanonfin trotts att jag inte ridit på ganska många dagar. Vi red igenom LA:3 programet, får se om det blir start hemma den 17/4 :) Börjar bli så stark och fin i galoppen, går att börja leka med lite piruettarbete :D 
Helios var fin, känns som jag behöver lite tid med honom. Vet inte om han förändrats mycket eller om jag bara glömt bort lite hur han egentligen var.. Red iaf igenom MsvC:2 och där behöver vi jobba en del på de enkla bytena känner jag.
 
Efter lunch, som lagats av mormor och morfar som var på besök, tog jag itu med Rocco som nu vilat i nästan 1,5 vecka pga skada :( Blir till att ha benskydd på baktassarna i hagen igen. Tömkörning blev det idag och imorgon ska jag rida är planen. Han ska också starta hemma den 17:e och lilla Siri såklart :)
 
Helios för någon månad sedan..
 
Hade en privatlektion på em innan min barn/ungdomsgrupp kl.17 också. Hann även med att mocka en hel traktorskopa (!) i unghästhagen på em. 
 
Kram Madde 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0