Nu är de på väg!

Publicerat: 2015-03-11 Kl: 20:23:48 | I kategori: Allmänt

Nu sitter mor och far på flyget mot en välförtjänt semester :D
 
Kvar hemma är såklart resten av styrkan - Jag, syrran och så oumbärliga Jossan såklart, samt förmiddagshjälpen Anna :)
 
Förutom att det blir extra jobb med ridning av hästar och lektioner så brukar det ändå flyta lite lättare när vi är färre som ska samsas och komminucera med varandra. Det är inte alltid lätt att vara familj och jobba så tätt inpå varandra iprincip varje dag året runt.
 
 
Fia körde dem till tåget imorse, jag hade en lektion efter utsläpp och red sedan Mille innan tandläkarbesök i Mariefred. Passade på att köpa med pizza hem till lunch.. 
Har ridit ut på fem hästar i den fantastiska vårsolen - full galopp på nysladdade mjuka grusvägar. Rocco hade sparkat på sig så det blev lite kort markträning bara. Hoppas det ser ok ut imorgon så jag kan träna vidare.
 
Imorgon ska jag se till att hinna raka Mille för på lördag ska vi till Segersta och rida på en domarutbildning, fick förfrågan och tyckte det var en ypperlig chans att få lite "tävlingsträning" inför vårens tävlingsstarter. Jag har även fått frågan om att delta på träning/programridning för Lars Andersson på måndag men funderar fortfarande på det. Behöver planera in för vilka dagar Rangun ska åka på sitt "spa" också.
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0