Liten update

Publicerat: 2015-06-15 Kl: 22:16:46 | I kategori: Allmänt

Kort får det bli borde sovit för länge sedan för att hjälpa min förskylning.. Trots helgens bravader känner jag mig helt klart friskare och över förväntan "frisk". Helgen har spenderats i Stockholm och festival på Gärdet - mitt livs första. Summerburst :) Fredagen var jag krasslig och inte särskilt pigg så gick till hotellet redan vid 10 och vaknade lite piggare i lördags och vi fick en grymt kul lördag med goda vänner.
 
I torsdags hittade vi på andra hästkrafter!
f
Jossan, Fia & jag på motorbanan i Härad! Startade bilar på Rally X - vi var till och med med på TV - hade vi ingen aning om innan.. hehe
 
Idag har jag och Jossan varit solo i stallet, mamma på vift och Fia dunderförskyld.. Jag red fyra hästar på fm, Rocco, Rangun, Mille & Siri. Efter lunch lite fix med hemsidan och poolen som är helt grön :S Hade sedan två privatlektioner och sedan Jossans barngrupp o mina ungdomar. Jossan skulle iväg på "Ledare i fokus"
Så himla goa och fina ponnysar vi har <3
 
Ett till barn som hade Ture som favorit blev ledsen idag.. Det är så fint i hans box där jag i torsdags ställde in en hink med syren och en annan buskblomma samt en fin bild på honom, många har plockat eller köpt en blomkvast och lagt bredvid. Vackert men samtidigt jobbigt att gå förbi och påminnas flera gånger om dagen..
 
Imrogon är det hoppträning för Erik på fm :)
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0