Ännu en lång dag..

Publicerat: 2015-06-08 Kl: 22:33:00 | I kategori: Allmänt

Idag har vi varit på Segersta 😀 Mads var tyvärr superförsenad så red Rangun på egen hand. Mille blev riktigt fin men han var galet spänd och fånig i början - då känns hans storlek av kan jag medge.. Nästan 180cm och minst 700kg kuse som sätter sig på tvären genom att resa sig o tycka allt är döläskigt.. De har en självgående gräsklippare som åker runt och så jättehunden Ghaddafi som lunkar runt 😁 jag är supernöjd med passet och tycker det var kanon att han blev så spänd så jag får träna det på träning ifall det händer på tävling. 
 
Även om vi ibland får småmissar i serierna så känns de så mycket säkrare nu. 
På fm red ja även Rocco och finaste Siri - vilken kanonfinponny!!  Även en elevs nyköpta häst hade premiär på banan idag. 
 
Vi vi kom hem precis till min lektion (har bytt tid från 17 till 18 fr.o.m. denna vecka) så blir lite senare för mig. Dessutom väntade allt kvar efter träningen så efter urpackning av transport osv var klockan för mycket för att det ska kännas värt att åka hela vägen hem.. Blir bara hem och sova.. 
Så nu är jag inne på min 5:e natt på raken 😅 Anders har jag iaf fått träffa lite i helgen då han varit och hjälpt pappa med altanen.. 
 
Ikväll han jag då också köra färdigt med gräsklipparen - ÄLSKAR när det är nyklippt, snyggt och prydligt! 
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0