Camping avklarad!

Publicerat: 2015-07-14 Kl: 22:52:09 | I kategori: Allmänt

Phju! Vi har överlevt ett drygt dygn med släkten! 😅 kanotfärd från Åker till Marvikarnas naturreservat där vi tillbringade natten i "Krampan". Supertrevligt och mysigt sånär som på sovandet i tält 😓 fy f*n va obekvämt och varmt/kallt jobbigt... Inte så mycket sömn inte, trött som tusan nu. 
 
Han med Rocco innan avfärd igår och red honom vid hemkomst idag på sen em. Jossan har skött ställningarna hemma på Ekelund och detta med bravour såklart. Ridit massor har hon hunnit också! 
Vi har undrat vart alla "häst/stalltjejer" hållit hus denna sommar men igår och idag har det dykt upp några! Välkomna och finns alltid grejer att göra och hjälpa till med - lärorikt och kul! 
 
Imorgon ska jag planera med dagar/tider för igångsättning av ridskolehästarna, flera har vi hållit igång själva då de haft vila/skada tidigare eller bara behöver extra utbildning. 
Förra året fick de som ville komma och hjälpa till någon timme i stallet med olika sysslor och sedan red vi ut på skolhästarna ☀️ 
 
Så håll utkik på vår fb sida de närmsta dagarna!! 
 
Mamma och pappa! 
 
Nya hästar har anlänt också - i söndags hämtade vi en stor häst
"Mackan" har vi på lån till verksamheten 
 
Två nya D-ponnys kom i går morse. Connemaror ifrån Irland. Skimmeln är en valack på 6år och den bruna ett sto på 10år som tävlat t.om 1.10m 
 
Kram Madde 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0