Blandade bilder ifrån senaste dagarna..

Publicerat: 2015-07-08 Kl: 07:04:11 | I kategori: Allmänt

De flesta ryttare väljer numera att rida med hjälm MEN vi hade en vinnare som red i hatt och då fick hon såklart en guldhatt att bära vid prisutdelningen! Angelica Byström vann både PSG på lördagen och här Int.I på söndagen, där var vår veterinär "Hästspecialisten" klasssponsor.
 
Vinnaren av "Bästa sörmländska ekipage" Marita Nyberg med Chaco ifrån Vingårker. Marita har varit på våra tävlingar i alla år vad jag kan minnas :)
Priset bestod av en veckas vattenbands träning på Horseworkz
 
Även Stora rundans pris kom från Horseworkz 2 veckors träning vann Charlotte Esping med sin fina Ciwi efter vinst i båda GP klasserna.
 
Visst är rosetterna dösnygga?!! Jag älskar att fixa med dessa fina rosetter.. 
 
 
 
Prisutdelning i GP kür, mormor håller brickan och Gustav S delar ut priser.
 
Finaste skolhästen HELIOS!! Han gjorde tre starter under helgen med mamma i MsvB :D Fina fina häst!
 
Nöjd med detta protokoll!!
Jag debuterade ju Intermediare l i söndags!! Lite pirrigt innan faktiskt, mest att jag inte ridit igenom programmet mer än två gånger i sin helhet. Han var jättefin på framridningen och piruetterna som va haft lite svårt med sista tiden fungerade kanon så jag gjorde bara en åt varje håll. Serierna har under helgen känns dösäkra men ändå har jag missat några inne på banan. Missade tyvärr 2:orna i "ettan" då han tog förhållnngen alldeles för bra i hörnet inför linjen att det bler ett skrittsteg och jag kom av mig lite :/ Blev även galopp i första travökningen och han snubblade i den inledande halten. Både Mats Eriksson & Gustav S verkade verkligen gilla oss, tyvärr höll Pia Fälth ner oss lite väl men så är det med bedömning. 
När vi har lite mer tävlingsrutin och jag blir säkrare i grejerna så blir vi farliga på tävlingsbanorna! Mille har faktiskt inte tävlat sedan i september förra året (!)
 
Måste också tacka Mads för all träning och att jag kan ringa och be om råd.. O såklart Mamma som hjälp mig på framridningen dessa dagar. Även Jossan som jobbar hos oss gör en enorm avlastning och hjälper oss att fixa så att vi kan hålla fokus på prestationen.
Rangun gick sådär på fredagen, domarna tyckte dock om det, lördagen kändes mycket bättre men också högre nivdå den klassen var nationell. Han är sjukt svår min fina bruna och syrran är impad över att jag kan rida honom i dessa klasser då hon anser honom vara "hemsk" och som en planka att rida.. Hmm nog dags att hon testar honom igen snart.. 
 
Nu måste jag fara till stallet! Trevlig onsdag allesammans!
 
Kram Madde
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: yllefilt.blogg.se

Bra jobbat!

2015-07-08 @ 08:42:46
URL: http://yllefilt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0