Vilket hemskt avslut ikväll som slutade bra....

Publicerat: 2015-01-12 Kl: 22:59:51 | I kategori: Allmänt

Strömavbrott ikväll precis när jag avslutat sista lektionen och alla skrittade av hästarna. Kolsvart blev det tur att vi har snälla hästar även om Bosson gick "nuts".
Tur att jag hade Jossan på plats och Jocke kom och hjälpte till att få in hästarna i ett mörkt stall. Sandy en av våra inackorderingar var super snäll och hjälpte till att lysa med telefon så att vi kunde ta av hästarna utrustningen.
Vi var av med strömmen i 50 min.
Så nu blir det att kolla över nödbelysning för detta vill jag inte vara med om igen. Sannolikheten att det händer igen är ju inte så stor men det är väl all denna blöta snön som gjort detta då det var strömlöst överallt här ute på landet.
 
Nu är det bara att ladda för nästa dag och hoppträning igen....
 
Idag har jag haft tre nya elever som prov ridit kul att det ramlar in så många nya elever.
 
Madde har ju berättat om Helios sparkskada men jag är nästan hundra på att det inte är så allvarligt då jag varit med om detta tidigare.
Ett antal år sedan så fick Gent en liknande spark och då åkte vi till Strömsholm direkt men det var ingen fara den gången. Har konfererat med vår fantastiska veterinär Tove så det är sannolikt samma som den gången.
Det går bra att lyfta det friska frambenet och han stöder utan problem på det skadade problemet är att muskeln som ska föra fram benet har fått sig en sådan smäll och är svullen.
God natt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0