Så kul att träna...

Publicerat: 2015-01-21 Kl: 22:12:56 | I kategori: Allmänt

Om jag inte hade ett mål och inte hade någon att träna för skulle jag nog inte rida alls. Ju mer man tränar desto mer vill man träna. Det är plånboken som bestämmer...
Innan jag blev sjuk red jag två hästar för Siv på fredagen, en häst för Lotta Björe på söndagen, två hästar för Erik Berggren på tisdagen och en för Mads på torsdagen.
 
Ska man komma någonstans måste man ha andra ögon på sig. Så kul att rida just nu typiskt att man varit dålig bara så det har blivit lite lite ridning sista veckan.
Super bra träning idag och roligt!
Mads har en stor förmåga att få en att känna sig duktig. Idag tränade vi på förvänd galopp och byten och galoppslutor bla.
Då jag har fokuserat på bytena ganska länge så har det ju nu blivit svårt att rida förvänd men jag fick repetera övningen från förra vecka förvänd galopp vända upp på medellinjen och sedan galoppsluta ut till nästa långsida.
Just nu känns det som vi går mycket framåt. För en månad sedan så gick det knappt byta galopp nu kan vi byta var som helst i princip det största problemet är att Demeter gärna sedan byter så vi växlar mellan att byta galopp och att inte byta. Det är också bra att kunna vara kvar på spåret och byta annars blir det lätt så att när man går in på en linje så vill min ambitiösa pålle byta.
Jag känner att serier inte är så långt borta.
Vi har också samlat galopp ner till piruett galopp lätta ur vänta och sedan rida fram och även detta har hon lätt för.
Så lycklig!
Nästa vecka ska jag ha båda systrarna med mig- Demeter och Melete.
 
Har fått rapport från Palmir och Calima att de sköter sig - skönt.
God natt
Ann
Finaste pappan till tjejerna
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0