NEEEJ :(

Publicerat: 2015-01-12 Kl: 21:05:16 | I kategori: Allmänt

Tårarna brände bakom ögonlocken, klump i magen.. Fina älskade hästen skadad :( 
Helios kom in på tre ben idag, sparkad på underarmen vänster fram. Linkade in bredvid Jossan och efter att jag tvättat såret och skulle ta honom till hans box hade han mycket ont och det tog sin lilla tid att promenera till boxen. Känns som vi har väldig otur med hästarna just nu :S
 
 
Mille gick iaf ruskigt bra på em :D Kändes så mjuk och avspänd, trots vila lördag och ut och galoppera igår. Plus att pappa plogade för fullt utanför och mamma marktränade Rocco.
Serierna börjar kännas riktigt bra nu är det piruettarbetet som känns lite svårare för tillfället. Mamma suckade "att jag aldrig är nöjd" när jag började trixa med ettorna.. Hehe.. Mycket vill ha mer heter det väl som bekant.
Ska bli kul att se vad Mads säger på torsdag för själv tycker jag att han utvecklats enormt sedan sist vi var på Segersta. Rangun vet man ju aldrig säkert då hans dagsform verkligen kan variera även om han också blivit bättre och vi börjar få bra koll på formen.
Han fick ut och galoppera i morse och insåg efter det och gårdagens uteritt att jag skulle behöva ett par skidbrillor för man ser typ noll när det snöar och man ska galoppera. Blåser det sedan lite så är det ju lögn, hade mascara runt hela ögonen när vi kom hem.
 
Har även tömkört Calima och joggat Magic lite. 
Imorgon kommer Erik Berggren och då har jag tänkt att hoppa Mille och Magic (ev ångrar jag mig och tar Palmir o Fia får hoppa Mille på em, ska sova på saken) Många hästar som ska hinnas med..
 
Kram Madde 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0