Ännu en kurs till ända.....

Publicerat: 2015-01-03 Kl: 20:25:27 | I kategori: Allmänt

Ja då sitter jag här en lördag kväll framför datorn nyss ätit middag det fick bli rester för vi har ju en förmåga att göra ganska mycket mat när vi ska ha kurser. Mycket sällan har det hänt att jag känt att det blivit för lite.
Idag har det inte hunnits med någon ridning men Rocco fick ett markjobb ikväll innan jag gick in och min allra finaste Arro Bell fick en ordentlig rykt. Gammel mannen fäller som bara den och det behövdes många skrapor med stöv.
Kan säga att han inte ser ut som 24 kunde lika gärna vara 16 år allra finaste hästen. Tänk om han ändå vore 16......han har ju funnits är på gården i 10 år och vilken lycka att ha denna häst i stallet.
Jocke är ju inte så förtjust då han alltså Arro Bell är väldigt duktig när han har långtråkigt att sparka av träslanorna i sin hage han kan verkligen pricka dem så det blir smulor.
Han tycker ju inte heller om Helios som nu är tillbaka och går i hagen bredvid. Helios var ju hingst tills han var 4 år på sommaren och hade ju mycket hingst karaktär innan han for härifrån.
Imorgon får det i alla fall bli ridning på schemat men först sovmorgon jag älskar sovmornar och det värsta man kan göra är att ringa och väcka mig...
Godkväll
Ann
Uttjatad bild men vilken lycka att få haft denna häst i dessa år
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0