Litet livstecken..

Publicerat: 2015-12-08 Kl: 21:54:48 | I kategori: Allmänt

Såå fin bild på tjejerna i ponnylaget i våras!
 
Har suttit och gått igenom lite bilder inför avtackning med julkort till årets sponsorer och fann då denna :)
 
 
Än sålänge fungerar det mesta helt smärtfritt på Ekelund - förutom det väldrigt träliga väder vi bjudits på.. Snacka om höstrusk! Så galet mycket blåst och nederbörd i form av regn.. I söndags när jag åkte hem var det som ett monsunregn under några km på E20.. Usch..
 
Hinner med att rida många hästar varje dag tack vare att markservicen fungerar exellent också - skulle aldrig gå att rida så många hästar utan att ha hjälp med före och efterarbetet med att sköta hästar och utrustning. Idag han jag med hela 5st på fm, går också fortare med de yngre hästarna plus att jag idag hade markarbete med de flesta vilket också kortar ner lite på vissa som inte har så mkt kondis ännu. 
Rangun fick först sig ett dressyrpass innan jag släpade fram bommar och annat skräp.. Då var det dags för Boss, Seamie och Bally. Avslutade med Badboy som bara fick trava lite bommar. Eftermiddagen var lite lugnare ridmässigt, bara Mille och han kändes fin, mkt satt kvar av det jag fick hjälp med i lördags men inser att jag verkligen behöver mer hjälp och framförallt någon på backen vid piruett och piaff/passage arbetet. 
Har även hunnit raka Rangun innan jag som vanligt kom iväg sent till mitt pass på gymmet. På tisdagar går jag på ett rörlighetspass kl.18. Denna veckan skippade jag det efterföljande Tabata passet då jag känner att det blir för mycket för både kropp och knopp just nu. 
Imorgon tänker jag dock gå på både Core och Legworks - mer styrka och inte alls så mkt kondition som Tabatan. 
 
Fortfarande många som hör av sig på alla hästar vi har ute på annons så ibland känns det som jag bara pratar i mobilen :S Hoppas allt extra arbete med att prata och visa för spekulanter också resulterar i några sålda hästar. 
 
Kram Madde 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0