Skit eftermiddag..

Publicerat: 2015-08-31 Kl: 23:09:07 | I kategori: Allmänt

Har stressat som en tok för att jag skulle till Eskilstuna till specialist tandläkare på Mälarsjukhuset för att fixa en ny bettskena.
Efter en halvtimmes snack så konstaterade tandläkaren att han hade en patient som väntade så jag kunde få komma tillbaka imorgon......
Snacka om att jag blev ledsen och förbannad.
Inte konstigt att sjukvården har långa köer och att det inte fungerar. Nu skiter jag i det!
Gick bort en hel eftermiddag. Då har jag först fått vänta sedan i januari när jag fick remiss fick tid i början av sommaren och de försökte fixa min skena som jag redan hade som ej passade och om det inte funkade skulle jag komma tillbaka och så får de göra en ny.
Tänk om någon elev skulle boka en ridlektion och komma med sin häst åkt lång väg och så skulle jag prata med eleven en halvtimme och sedan säga att du kan ju komma tillbaka imorgon så får du rida!
 
Tur att jag har fina hästar att rida på - sådan lycka att ha två fina ston helsyskon men så olika. Dessutom har jag ridit och ägt pappa Arro-Bell mamma Gaia morfar Troll och mormor Trischa.
Melete är väldigt lik Arro-Bell tycker inte om att bli ryktad men gärna masserad av en ryktskrapa! Gärna hårt.
Imorgon blir det stubbåkrarna som gäller.
Hann även med att rida fina Mickis idag eller Stonehavens Micka som han egentligen heter. Superfin häst är det.
Ska även rida ett pass imorgon bitti.
Har även en ny ponny på ingång som besiktats idag! Så man kan säga att det händer saker här hela tiden. Det gäller att täcka upp för alla nya elever som vi fått och det tar ju tid att skola in hästar i verksamheten så det gäller att vara steget före så att säga speciellt då vi valt att satsa på lite yngre hästar som vi heller utbildar själva då blir de bäst.
Det är ett Connemara sto på 5 år.
 
Kvällen avslutades senare än vanligt då jag o Jossan stod och pratade i mörkret innan vi skulle gå in och hörde hästarna gnägga och sedan ett fasansfullt skrik som någon blev attackerad så Jossan slängde sig i bilen så åkte vi på tur i mörkret i beteshagarna för att kolla att hästarna var ok.
Det måste ha varit några vilda djur som slagits för det var lugnt i hagarna i alla fall.
Imorgon bär det av till Italien i alla fall även om jag just nu inte känner mig så pepp så känns det nog bättre imorgon.
Finaste Melete och Gaia
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0