Semester är för veklingar...

Publicerat: 2015-08-04 Kl: 23:34:06 | I kategori: Allmänt

Sa en av våra grannar när jag frågade om hon skulle ha semester. Hon är också egen företagare. Ikväll så sa jag när jag fick åka iväg ca 1 ½ tim från gården för att repa inför helgens fest att nu tror jag inte att det kan hända mer.
 
Ska aldrig nämna de orden igen för det kan alltid hände mera saker. Igår kom jag in väldigt sent och idag ännu senare och frågan är när har hjärnan varvat ner så att man kan sova så att man orkar upp tidigt imorgon.
 
Tyckte att jag var klar tidigt kollat till lägerbarnen/ungdomarna diskat efter middagen kommer in och så ringer en granne och säger att vi har sett två hästar på Åby......
Så det var bara att slänga sig i bilarna och dra iväg. Som jag har ränt i skogen och naturligtvis utan telefon för det finns ju aldrig batteri kvar när kvällen kommer.
Tur att jag hittar i Åby skogen tyvärr så vet jag ju också att det är mycket berg som sluttar kraftigt ner mot Histas marker.
Vi fick tag i Sussie som äger den ena hästen det var alltså två dräktiga märrar på vift tur att hennes var oskodd o lite ömfotad.
Det var så mörkt till slut och vi var färdiga att ge upp men de luriga hästarna hade ju vänt och kommit tillbaks och gick på åkern.
Jocke fick hämta stora trailern så det blev transport hem........
 
En helt vanlig dag på jobbet med andra ord!
God natt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0