Ridskolan äntligen igång!

Publicerat: 2015-08-17 Kl: 22:51:56 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Idag börjar rutinerna återgå till det normala. Första dagen på denna termin!
Åh vilka fina hästar vi har lektionerna gick super och alla elever var så duktiga brukar vara så - många har inte ridit på hela sommaren har därför låga förväntningar och rider mer avspänt och det man tränat på under året verkar har landat in.
Veckorna med ridläger är jätte kul men intensiva som bara den. Så det har varit dåligt med bloggande förra veckan hade vi ett mycket kärt besök då dök Sofi upp som gick gymnasiet här i tre år så kul! Hoppas hon kommer tillbaks snart igen vilket är högst troligt då hon är mamma ledig och hade med sig sin som Albin.
Tror Sofi är den enda som jobbar med hästar fortfarande.
Förra veckan var extra stressig då jag for iväg och debuterade Demeter i MsvB:4. Var väl inte helt optimalt med den tuffa arbetsveckan. % blev inte helt lysande men mycket positiva omdömen av domaren som gillade henne! Känslan var helt ok men i galoppdelen blev det flera missar i bytena som annars funkar bra på träning. Det ena blev det 0 på och det är ju dubbel kofficient på alla bytena så det kostade många procent. Så det är bara på det igen.
Imorgon är det dags för terminens första hoppträning för bästa Erik Berggren! Därefter går bilen härifrån för att titta på nya ridskole ponnyer. Håll tummarna för att jag hittar något bra.
Eftermiddagen har annars bestått i kontors arbete = planering av hösten.
 
Mina fina ston är i alla fall helt super att rida just nu alltid något! PÅ torsdag är det dags för Segersta igen.
 
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0