Speedade dagar!

Publicerat: 2015-04-07 Kl: 21:30:00 | I kategori: Allmänt

 "Mickis" tittar ut!
 
Idag har det hoppats för Erik på fm, jag red Melete och Magic. Förutom att näst sista rundan på Magic gick åt skogen så var allt annat väldans bra! Så Kul att hoppa och Melete har utvecklats enormt. Magic ger mig massor och är så himla känslig och det känns så tydligt när det är minsta lilla som stör honom i min ridning till och över hinderna - vi börjar bli riktigt samansvettsade :D
 
Red Rocco på morgonen innan hoppningen, blev ett rätt långt pass då han tycker sådär om att gå i ridhuset särskilt inte om man ändrat på något. Typ lite bommar och några klossar mitt i manegen :/ Utebanan går han som spjutet på minsann..
 
Red Mickis innan lunch, idag var han lite på tårna och spänd. Tyckte en del var läbbigt i ridhuset, solkatter och så var det ett par hinder kvar från hoppningen.
Rangun fick sig ett kortare dressyrpass men blev rätt svettig ändå då det verkligen blev varmt idag. Känns fin efter vattenjobbet men jag blir säkrare och säkrare på att jag måste se mig om efter nya bett. Har fått en del råd av Tomas på Horseworkz och pratade även med honom nu på em för att återkoppla på hur Rangun känts. Är mycket nöjd med allt och att han tar sig så mycket tid att verkligen disskutera och komma med råd.
Nästa gång Rangun åker blir det i några fler dagar och jag tänkte då att Tomas ska få tömköra honom också för att se hur han fungerar i arbete utöver bandet. 
 
Imorgon blir det Segersta på eftermiddagen så blir till att rida så många som hinns med på fm innan avfärd. Eftersom det är påsklov är det flera hästtokiga tjejer i stallet som mer än gärna vill hjälpa till och lära sig mer :) Kul och jättebra med lite extra hjälp då hinner vi med så mycket mer!
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0