Sjuk sjukare sjukast..

Publicerat: 2014-09-04 Kl: 16:35:05 | I kategori: Allmänt

Näe ja fattar inte vad denna eländiga förskylning plötsligt kom ifrån?! Mår verkligen inte toppen idag :/ Huvudet bankar, nosen rinner och lungorna är halvvägs på väg upp så fort jag anstränger mig det minsta och blir lite andfådd. Att man kan bli så nedsatt av en förskylning!
Red två hästar på fm sedan sa syrran stopp - ridförbud resten av dagen.. Red ut på Rocco och sedan hoppning på fina Calima. Hoppade supefint, vi skulle filma till en blivande försäljningsvideo, blir mer filmning på tisdag för då tänkte vi hon skulle få gå med för Erik :) Hoppar verkligen bra och är som en liten katt, saknar dok mycket styrka och stadighet ännu. Hoppade iaf en bana på 80-100cm (impad över både mig själv och hästen!)
 
Sedan lunch har jag då istället hunnit med massa nödvändigt datajobb och gjort startlistor inför morgondagens pay n jump. Hemsidan är uppdaterad också!
Vi har t.ex ändrat lite på "Hyr/medryttar häst/ponny" samt att det nu står vilka hästar det gäller för :)
 
In och kika!
 
 
Nu ska jag försöka vila någon timme till innan jag måste gå ut till stallet igen - 3h lektion väntar - känns sådär i mitt skick men hade som tur var ändå planerat för uteritt i det fina vädret med de två första grupperna. Sedan blir det för mörkt så sista gruppen får ha hoppning i ridhuset.
Nästa torsdag är det sedan dags för CLINIC med Mads Hendeliowitz!! Alla medlemmar i Mariefreds RK får gå GRATIS på detta - mycket förmånligt :)
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0