Mycket nu...

Publicerat: 2014-09-14 Kl: 22:57:02 | I kategori: Allmänt

Tid att blogga har det inte funnits alls. I torsdags så hade ju ridklubben en fantastisk clinic med Mads. Dessutom så var han snäll och kom tidigare så jag fick träna först Rocco som var magisk och även Demeter som skötte sig utmärkt och det var två super pass.
Han hann även med att rida Hera och gillade henne....
Kvällen var sedan super där Mads verkligen visade vikten av kommunikation mellan häst o ryttare och vikten av en god balans. Som han dessutom visade mycket bra med min cykel!
I lördags morse var det sedan dags för tävling för mig vet inte när jag senast åkte själv....alla som känner mig vet att jag inte älskar att gå upp tidigt nu blev det att hoppa upp kl 05.00!
Dessutom så fick jag knoppa själv vilket jag inte kan svara på när jag gjorde sist, Madde eller Sofia brukar alltid hjälpa mig. Detta för att spara på min nacke nu gick det riktigt bra och jag var riktigt stolt över resultatet. Så gamla takter sitter i.
Sedan snabbt iväg mot Stockholm naturligtvis körde jag av fel från motorvägen och fick vända och hamnade i tidspress. Väl på plats så var de väldigt snälla o en från sekretariatet kom  o tittade på vaccinationen. Så jag kunde direkt lasta ur o rida. Som vanligt så var min Demeter super på framridningen. När det sedan var dags så låg tävlingsbanan lite ovanför ridhuset och hon blev väldigt spänd skillnaden var att jag kunde rida igenom programmet utan speciellt många missar men spändheten drar ju ner. Så det är bara att vara på det igen!
Nästa tävling så sitter det allt!
Hem igen till kurs med ICA så nu är man allt sjukt trött.....
Kul med våra nya hästar Aztor o Magic som gick super på kursen. Aztor var ju med i verksamheten för första gången oj vilken bra häst han kommer bli i verksamheten med lite mera muskler o styrka.
Sov gott.
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0